Save the Date!

DA! Fără rețineri și fără să am habar de ceea ce se va întâmpla, mi-am spus în clipa în care rătăceam prin gânduri, încercând să găsesc acel ceva care să mă facă să visez departe. DA, am răspuns propriei provocări atunci când am hotărât să fac www.insociety.ro , locul în care nu scriem doar în clipa în care avem ceva de spus sau când ne tresare ceva prin căpșuror (așa cum mi se întâmplă, recunosc, s-aștern pe fila din caietul numit blog), ci un loc în care să arătăm lumii că noi, ieșenii, nu sunt acei moldoveni arătați cu degetul prin celelalte regiuni ale țării, ci dimpotrivă. Avem locuri nebănuit de frumoase, personalități din diverse medii, oameni de afaceri, evenimente despre care ar fi păcat să n-afle o țară întreagă și câte și mai câte. Nimic monden sau de cancan. Dar despre asta v-am mai zăpăcit…

Advertisement

Ce vreau cu adevărat să vă anunț? Că nebunia asta pornită mai mult de la un oarecare gând de genul ”ce-ar fi dacă…?” s-a transformat în ”Yes, I did it!… again!!!”. Căci, DA, pe 2 august, ora 19, redacția INSOCIETY vă invită la Restaurant PODU VERDE (Copou, în spatele Camerei de Comerț) să răsfoiți paginile primului număr al revistei INSOCIETY și să ciocnim un pahar pentru cât mai multe ediții tipărite și articole scrise în online.

”Yes, we dit it!”, le spun cu mulțumirile aferente minunaților mei colegi care au crezut de la început în proiect, s-au implicat și au făcut ca ambițiile noastre să devină realitate. Ei sunt: Mihaela Gârlea, Teona Gherasim, Laura Buțurcă, Alin Tănasă, Andrei Dumitru, Oana Gociman. Vă super love you! Dar mulțumiri ajung și la cei din mediul privat, fără de care n-am fi făcut asta și ”protagoniștilor” primului număr care au acceptat să stea de vorbă.

Dream big nu mai e de multă vreme o lozincă pentru mine. Dream big e realitate! Vă mulțumim că ne citiți pe www.insociety.ro și pentru încurajările voluntare pe care le primim de la voi, fără de care, pe 2 august, n-am fi fost la Podu Verde împreună!

Advertisement

 

sursa foto: google

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.