Să fiu aiurea și să vă zic un secret?

Ce naivi or fi fost ai noștri bătrâni de s-au iubit așa, în liniște, în intimitate, departe de ochii curioșilor… zău că așa-i! Naivi rău de tot să creadă că au fost îndrăgostiți dacă nu i-a știut tot „satul”. Oare ăștia de nu-și postează declarații virtuale, nu ne inundă vizualul din social media cu melodii siropoase sau poze peste poze și musai împreună, nicidecum cu vreun peisaj că nah, e păcat probabil, oare ăștia or fi fericiți? Cel mai probabil, odată cu vârsta, devii mai înțelept și înțelegi că dragostea se consumă diferit, în funcție de etapele vieții. Dar, tot cel mai probabil, având în vedere că în urmă cu câțiva ani exista doar Hi5 sau MirC, unii trăiesc adolescența la maturitate. Să fiu aiurea și să vă zic un secret? Pe nimeni nu interesează cât de mult vă iubiți voi. De ce? Pentru că nici nu ne afectează, nici nu ne implică, nici nu ne deranjează în vreun fel. Mai degrabă ne-ar interesa să fiți discreți, așa cum șade bine unor oameni care au înțeles că important nu e să știe lumea câtă dragoste aveți unul pentru celălălalt, ci chiar să vă iubiți voi și-atât. Restul lumii nu contează! Ah, și foarte mișto sunt și fazele alea în care ei sunt unul lângă celălalt, dar își spun pe fb ce-ar putea să-și spună față-n față. S-or fi exprimând oamenii mai bine în scris, cine știe… iată un minus al rețelelor de socializare- nu mai știm să vorbim între noi, se pare. Vă dați seama ce se întâmplă dacă se-nchide Facebook? Cui mai arătați voi toate astea? Ați putea, oare, să vă iubiți doar voi sau așa n-ar mai avea farmec?

Advertisement

Sincer, a fost o vreme în care mă amuzau unii care erau super-mega-extra îndrăgostiți… în fiecare lună. :))) Dovadă clară a faptului că oamenii sunt capabili de iubiri nemărginite. Mai contează că-s fără număr? Lumea să știe, asta-i important, și-au zis în sinea lor și-n văzul nostru.

Cât despre ăia luați cu acte în regulă, dar care mai încearcă timid să-și amintească de vremurile în care erau „cavaleri” și vor azi să tulbure apele în care se scaldă liniștiți cu ale lor neveste, țineți minte că tasta print screen funcționează perfect pe toate dispozitivele. Oricât „hide” ați da la pozele postate de consoartă, tot vă vede lumea sau… nu uitați că lumea-i mică, oricât de mare vi s-ar părea. Personal, nu stau la discuții cu necunoscuți, dar am prietene agasate de unii care se milogesc, parcă, să le dea fetele „add” doar pentru că ei „nu se pricep”. Nu vă pricepeți sau în cazul în care gogoșica vede că ți-a dat coțohârla ”add”,  îi demonstrați că femeile-s nașpa și vă caută, trag de voi? Patetic, zău… deci, ce-ar fi să vă consumați iubirea, aia cu adevărat sinceră, departe de ochii necurioșilor?

 

Advertisement

sursa foto: pinterest

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.