Desuet, nu? Da, fix ca voi.

Sunt momente în care zapez în gol. Nu caut nimic special, poate doar opinii, indiferent de subiectele abordate. Sunt bărbați care pun punctul pe i în anumite chestiuni ce țin de percepții, griji, întâmplări în relația femei-bărbați. Puncte de vedere care-ar face orice domniță cu un gram de inteligență, bun simț și stăpânire de sine să suspine și să spună printre sughițuri ”Da, așa e. Câtă dreptate are…!”. Straniu? Nimic. Până acum… dar, în același timp, văd cum sunt unii care chiar îi susțin hachițele ăluia în semn de ”Asta ne dorim, boss, ai dreptate!”. Și cine-s ăia ”unii”? Fix ăia care una spun și alta fac. Fix ăia care zic că tânjesc, dar, când găsesc, se comportă fix ca ultimul mârlan care o lasă pe aia să fiarbă, să plângă, să își pună întrebări, să suspine pentru că, nu-i așa?, ”nu-i momentul”, ”nu sunt pregătit” bla bla.  Nu știu dacă e ipocrizie mascată, dar îmi dau seama că tare le mai place unora să pozeze în bărbații ăia ideali care efectiv n-au întâlnit femeia care să îi completeze, când ei, de fapt, nu-s decât niște vânători care n-ar avea nicând curajul să fie sinceri. Nu-s sinceri cu ei, în primul rând, apoi cu bietele femei? Sunt fix acei bărbați cu mască de ”don juani”, pardon, de ”golani”, potrivit noilor tendințe. Chipurile, ”golan” e fain, ”golancă” e de nedorit.

Advertisement

Bă, băieți, unii dintre voi habar n-aveți cum e cu femeile. Să ai un comportament mizer cu femeia cu care ai intrat în vorbă, pe care ai ales s-o inviți în oraș, să-i șoptești vorbe duioase (de fapt, stai, că voi nu faceți de-astea pentru că e ”lame”), să-ncerci ceva (deși, în mintea ta, după câteva trânte prin pat, nu mai prezintă interes), nu-nseamnă că ești ”golan”, înseamnă să fii un băiețel nepregătit să-și asume responsabilitate de a încerca o relație. Dați-mi voie să cred că nu toate femeile cu care ați ieșit nu erau pentru voi. Așa nenorocite și involuate să fie toate? Cine n-a mai răspuns? Tu sau ea? Dar cine n-a fost fairplay? Tu sau ea? Cinea fost dezamăgit? Tu sau ea? V-au lăsat toate sau invers? Dacă v-au lăsat, oare la cine e problema? Dacă le-ai lăsat pe toate, iarăși, la cine e problema?

N-aveți răbdare. Vă enervați. Cereți fără să oferiți. Ignorați fără să vă dați seama că toate au o limită care oricând poate fi atinsă până și de cel mai înțelegător și răbdător suflet. Vă bateți joc când dați peste una care le are aproape pe toate (căci nimeni nu-i perfect) pentru că vă e frică. Sau vă inhibă, dar n-aveți curaj să recunoașteți. Dar e fain s-arătați că sunteți altfel decât au avut unele nenorocul să vă cunoască… Pun pariu că nu vă mai amintiți când ai sărutat mâna unei femei (alta decât mămica) sau când ați deschis ultima dată portiera unei femei. Desuet, nu? Da, fix ca voi.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.