Aș putea vorbi la nesfârșit despre mine (măcar eu o fac sincer :))) ), dar n-aș vrea să vă răpesc plăcerea de a mă descoperi rând cu rând.

Pe 5 august 1988 mi s-a auzit scâncetul care deranjează azi pe mulți. Am copilărit în Iași, oraș în care m-am născut și format ca educație și ca om, în primul rând. PR, expert comunicare, consultant politic și antreprenor, am început să scriu, inspirată fiind de personajul Carrie Bradshaw din serialul Sex and the City. De aceea, nu mă consider scriitor, ci publicist.  Copywriter, mai exact.

Dressoff a fost pentru mine proiectul de suflet prin care puteam să transmit și altora ceea ce prietenii din jurul meu simțeau sau ceea ce mie și posibil unora nu ne convenea. Ulterior, am început să am propria rubrică, City Blog, și în Zile și Nopți. Așa s-a consolidat Autoportret, tratatul de regăsire în care am asamblat fiecare gând din Dressoff și City Blog, dând forma unei povești.

Contributor și pentru www.sereniti.ro

 Da, am emoții și mă hrănesc cu dragostea celor care mă înconjoară. Nu uit să zâmbesc niciodată și îmi place să cred că sunt un prieten desăvârșit. Am făcut baschet și canto și îmi plăcea să fiu în centrul atenției de mică. Și da, ador ceea ce fac pentru că fac din pasiune.

   Sunt absolventă a facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universității ”A.I.Cuza” și am urmat cursurile Facultății de Drept. Între timp, am absolvit și masterul în  Antreprenoriat Industrial (Univ. Tehnică ”Gh. Asachi” Iași).